EVA Airways

Η EVA Air υιοθετεί βασικές αξίες που διασφαλίζουν τις ασφαλείς και ακριβείς πτήσεις, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες και καινοτομίες καθώς και αποτελεσματικές διαδικασίες.

Συνεχής Καινοτομία:

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Evergreen Group Dr. Chang Yung-Fa ίδρυσε την EVA Air το Μάρτιο του1989, ανεβάζοντας την κληρονομιά στις μεταφορές και την παράδοση για υψηλό service, της μεγαλύτερης αδελφής και ηγέτιδας στις ναυτιλιακές μεταφορές φορτίων, την Evergreen Line σε νέα ύψη. Μέσα σε λίγους μήνες, εξέδωσε παραγγελία στην Boeing Company και την McDonnell Douglas για 26 αεροσκάφη αξίας $3.6 δισεκατομμυρίων, τραβώντας γρήγορα την προσοχή της παγκόσμιας αγοράς. Και οι δύο εταιρίες είναι μέλη του Evergreen Group.

Ανοίγοντας Φτερά, Μεταμορφώνοντας Όνειρα:

Είχαμε υψηλές προσδοκίες για την EVA από την πραγματοποίηση της πρώτης της πτήση την 1η Ιουλίου το 1991. Τώρα, έχουμε ένα δίκτυο σε όλον τον κόσμο, από την Ασία και την Κίνα προς την Ευρώπη, Τη Βόρεια Αμερική την Αυστραλία και σύνδεση ανάμεσα σε περισσότερες από 60 πόλεις. Οι προγραμματισμένες διαδρομές στην Κίνα παρέχονται σε συνεργασία με τη θυγατρικής μας, UNI Air. Προσεκτικά διαμορφωμένες συνέργιες με μεγάλες μεταφορικές παγκοσμίως επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της ακόμα περισσότερο.

Το Μάρτιο του 2012, η EVA Air επισήμως έγινε μέλος της Star Alliance. Με την είσοδό μας στην κορυφαία ένωση αεροπορικών εταιριών, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ένα παγκόσμιο δύκτιο, άψογη ταξιδιωτική εμπειρία και αναγνωρισιμότητα από τα υπόλοιπα μέλη μέσω του προγράμματος συχνού ταξιδιώτη.

Καινοτομία και Προσοχή στη λεπτομέρεια: 

Υιοθετώντας την κουλτούρα του Evergreen Group και την ενθάρρυνση για καινοτομία, προκλήσεις και ομαδική εργασία, η EVA εφαρμόζει βασικές αξίες όπως η παροχή ασφαλών και αξιόπιστων πτήσεων, φιλικό περιβάλλον και αποτελεσματικές, καινοτόμες υπηρεσίες. Η EVA ήτανε πρωτοπόρος στην βιομηχανία το 1992 συστήνοντας ένα premium οικονομικό service, με την ονομασία Elite Class που πλέον έχει υιοθετηθεί και από άλλες εταιρίες. Εισήγαγε νέες τεχνολογίες το 2005 προσθέτοντας ένα ολοκαίνουργιο Boeing 777-300ER στο στόλο της. 

Το 2003 όταν ξεκινήσαμε τη χρήση του Airbus 330-200 και το 2005 όταν ξεκινήσαμε να παραλαμβάνουμε τα 777-300ER, λανσάραμε την Premium Laurel Class, την άνετη, τεχνολογική και με extra ανέσεις καμπίνα. Την ίδια στιγμή, παρέχουμε σε κάθε επιβάτη του αεροσκάφους Video/ Ήχο μετά από ζήτηση (AVOD) με ταινίες, μουσική, video games και service ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ξεκινώντας το 2012, ξεκινήσαμε την αποκάλυψη μία νέας πολυτελής καμπίνας, τη Royal Laurel Class με service 5 αστέρων και ανέσεις άξιες Α κλάσης. Τα Royal Laurel Class καθίσματα διαθέτουν κλήση έως 180 μοίρες και επέκταση έως 79 inches. Σχεδιάσαμε τη Royal Laurel Class ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απολαύσουν φιλική περιποίηση και περιβάλλον για ξεκούραση απολαμβάνοντας την παρέα μιας ταξιδιωτικής συντροφιάς. Το περιβάλλον κάθε επιβάτη διαθέτει εξαρτήματα για ηλεκτρο-πνευματική απασχόληση, ευελιξία στο κάθισμα, κρεμάστρες για πανωφόρια, χώρο για αποθήκευση παπουτσιών και άνετα τραπέζια για αναψυκτικά, σνάκς ή για εργασία.     

Επίσης διαθέτουμε ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το 2005 και ξανά το 2011, η EVA σε συνεργασία με τη Japan’s Sanrio Corp. δημιούργησε τα Hello Kitty Jets. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, κάνουμε το περιβάλλον χαρούμενο με Hello Kitty θέματα και πάνω από 100 αντικείμενα και υπηρεσίες. Οι πτήση μέσα σε EVA Hello Kitty Jet είναι αξέχαστη εμπειρία για τους επιβάτες, από την πρώτη στιγμή της επιβίβασης. Έτσι για ακόμα μία φορά η ΕVA καταφέρνει να ξεχωρίσει με καινοτομία και ενθουσιασμό.

Κάνοντας την ασφάλεια πτήσεων, προτεραιότητά μας:

Η EVA χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίες σύστημα ανάλυσης πτήσεων όπως το Aircraft Condition Monitoring Systems (ACMS) και Aircraft Communications Addressing & Reporting Systems (ACARS)για να εντοπίσει κάθε λειτουργία των πτήσεων, την μηχανική κατάσταση του αεροσκάφους και την κατάσταση κατά την πτήση. Έχουμε εξοπλίσει το νέο Boeing 777s με τελευταίας τεχνολογίας Electronic Flight Bags, δημιουργόντας ένα ηλεκτρονικό σύστημα και παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Η EVA έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για την ασφάλεια των πτήσεών της, από την έναρξη της λειτουργίας της. Η EVA Cargo αποτελεί μεταφορέα πολύτιμων έργων από μεγάλα μουσεία του κόσμου, με μία ειδική έκθεση του Λούβρου από το  1995 ανάμεσά τους. Πολλές φορές μας εμπιστεύονται για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλης αξίας.   

Η EVA έχει βραβευτεί με αμέτρητα βραβεία και τιμές όλα τα χρόνια λειτουργίας της. Από το 2004 έχει αναγνωριστεί ως μία από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρίες από την Γερμανική έκδοση αεροπορίας, την Aero International. Το 2010 και το  2012, οι αναγνώστες του Αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού ψηφίσαν την EVA ως μία από τις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες. Το 2012 ταξιδιώτες ανταποκρινόμενοι στο ερωτηματολόγιο των SKYTRAX 2012 World Airline Awards ψηφίσαν το EVA Air ως η εταιρία με το καλύτερο service κατά τη διάρκεια των πτήσεων στον κόσμο!

Το Παγκόσμιο Μέλλον μας:

Η αφοσίωση της EVA για την ασφάλεια και την ποιότητα υπηρεσιών έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, βραβεία και αναγνωρισιμότητα από εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης, οργανισμούς αεροπορίας, ταξιδιωτικούς οργανισμούς και κυβερνητικά όργανα, έτσι και η πορεία για την ανάπτυξη των εργασιών της, του δικτύου της και της ποιότητας μεγαλώνει συνεχώς. Αυτές οι διακρίσεις καθώς και η ικανοποίηση των πελατών μας για την ασφάλεια και την ποιότητα υπηρεσιών δίνουν νόημα στο slogan μας “Sharing the World, Flying Together”.

360° EVA Airways lounge & Cabin

Μπορείτε να δείτε το πανόραμα μέσω κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους του official website EVA Air LoungePassenger Airplanes, Cabin Classes .

Η Galant Hellas αποτελεί γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Eva Air από το 1996.

galant.gr © 2020