Η  Galant Hellas Α.Ε. είναι γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για τρεις αεροπορικές εταιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά.

  • All Nippon Airways
  • Cebu Pacific Airlines
  • EVA Airways

Με έτος ίδρυσης το 1995, η Galant Hellas είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες και επιτυχημένες εταιρίες στην Ελλάδα ως γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων αεροπορικών εταιριών, τα τελευταία χρόνια.

 

1996- σήμερα. Αντιπρόσωπος της  EVA Airways

1997-2013. Αντιπρόσωπος της  Ukrainian Airlines

2000- σήμερα. Αντιπρόσωπος της  All Nippon Airways

2009- σήμερα. Αντιπρόσωπος της  Cebu Pacific Airlines

Με μια συνεχή προσπάθεια, όχι μόνο να ικανοποιεί αλλά και να διακρίνει τις ανάγκες του κάθε πελάτη σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά, έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της ταξιδιωτικής αγοράς στην Ελλάδα.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε, σε επιβατικές και εμπορικές αερογραμμές καθώς και σε τουριστικούς πράκτορες, μια επαγγελματική εκπροσώπηση και υπηρεσίες marketing με χαμηλό ρίσκο έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση.

Η διοίκηση της Galant Hellas πιστεύει σθεναρά ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρία είναι το πιο σημαντικό της κεφάλαιο. Το περιβάλλον εργασίας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την εκτίμηση και στην δυνατότητα συμμετοχής στην ανάπτυξη. Παράλληλα πιστεύουμε ότι η  αδιάκοπη προσπάθεια για επιμόρφωση και συνεχή βελτίωση του προσωπικού μας είναι επιβεβλημένη, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις  συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Οι αξίες της εταιρίας εφαρμόζονται σε κάθε τομέα της εργασίας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινότητα των πελατών, συνεργατών και προμηθευτών. Η ομαδική προσπάθεια επικεντρώνεται, με ζήλο, σε νέες δραστηριότητες και επιτυχίες.

Παρά την ανάπτυξη της εταιρίας, η δέσμευση για ολοκληρωμένες λύσεις και ικανοποίηση του πελάτη  παραμένει σταθερή!

Δείτε τα Οικονομικά Αποτελέσματα της Εταιρίας εδώ: 


Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2013-2014

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2014-2015

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2015-2016

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2016-2017

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2017-2018

 

galant.gr © 2020