Η  Galant Hellas Α.Ε. είναι γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για τρεις αεροπορικές εταιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά.

  • All Nippon Airways
  • Cebu Pacific Airlines
  • EVA Airways

Με έτος ίδρυσης το 1995 αποτελεί μία από τις πιο πρωτοπόρες και επιτυχημένες εταιρίες GSA στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

1996 – σήμερα: Αντιπρόσωπος της  EVA Airways

1997 -2013: Αντιπρόσωπος της  Ukrainian Airlines

2000 – σήμερα: Αντιπρόσωπος της  All Nippon Airways

2009 – σήμερα: Αντιπρόσωπος της  Cebu Pacific Airlines

Η Galant Hellas είναι σε θέση να παρέχει σε επιβατικές και εμπορικές αερογραμμές όλου του κόσμου καθώς και σε τουριστικούς πράκτορες, μια πλήρη επαγγελματική εκπροσώπηση, μαζί με υπηρεσίες marketing και πωλήσεων στην Ελλάδα. Βασικός στόχος της εταιρείας αποτελεί η μεγιστοποίηση των κερδών των πελατών της με την παροχή ασφαλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που μειώνουν το ρίσκο και ενισχύουν το μερίδιο αγοράς στη χώρα.

Τα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ταξιδιωτική αγορά την καθιστούν ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες GSA στη χώρα. Η εταιρεία ξεκίνησε από τον Πειραιά και από το 2019 βρίσκεται στη νέα έδρα της επιχείρησης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ακόμα και μέσα στην περίοδο της πανδημίας του Covid-19 το διάστημα 2020 – 2021 αλλά και σε περιόδους κρίσεων των προηγούμενων ετών, η εταιρεία κατόρθωσε να εκπροσωπήσει τις  αεροπορικές εταιρείες που εδρεύουν στις Φιλιππίνες, στη Ταιβάν και στην Ιαπωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεράσει το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της σε θέματα διαχείρισης κινδύνου.

Το Όραμα ως Airline Handling Agent

Η Airline Handling Agent, Galant Hellas λειτουργεί αδιάκοπα, επικεντρωμένη πάντα στον άνθρωπο: πελάτη, συνεργάτη αλλά και εργαζόμενο, στοχεύοντας να γίνει η πρώτη εταιρεία παροχής ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών αντιπροσώπευσης αεροπορικών υπηρεσιών (GSA) στην Ελλάδα.

Η Κουλτούρα

Η διοίκηση της Galant Hellas πιστεύει σθεναρά ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρία είναι το πιο σημαντικό της κεφάλαιο. Εστιάζει στην πολύπλευρη και συνεχή εκπαίδευση των στελεχών και στην ανοιχτή συμμετοχή και πρωτοβουλία όλων των μελών της ομάδας.

Το περιβάλλον εργασίας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την εκτίμηση. Η  αδιάκοπη προσπάθεια για επιμόρφωση και συνεχής βελτίωση του προσωπικού κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.

 

Οι Αξίες

Οι αξίες της εταιρίας εφαρμόζονται σε κάθε τομέα της εργασίας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινότητα των πελατών, συνεργατών και προμηθευτών. Η ομαδική προσπάθεια επικεντρώνεται, με ζήλο, σε νέες δραστηριότητες και επιτυχίες.

Παρά την συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της εταιρίας, η δέσμευση για ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της  παραμένει σταθερή!

Ως Airline Handling Agent οι αξίες της Galant Hellas συνοψίχονται στις λέξεις: Ασφάλεια, Ποιότητα, Συνεχής Υποστήριξη, Συνεργασία και Ευελιξία.

 

Δείτε τα Οικονομικά Αποτελέσματα της Εταιρίας εδώ: 


Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2013-2014

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2014-2015

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2015-2016

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2016-2017

Balance Sheet Galant Hellas S.A. 2017-2018

 

 

galant.gr © 2020